20 juli 2021

Peter Blok nieuwe secretaris CDA

Peter Blok (45) uit Katwijk aan Zee is de nieuwe secretaris van CDA Katwijk. Hij zal zich vooral bezighouden met PR & Communicatie en de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. De CDA leden uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg hebben tijdens een zomerse algemene ledenvergadering bij IJsclub Voorwaarts op de Goerie in Katwijk hun steun uitgesproken.

Peter Blok was de afgelopen jaren woordvoerder van de ministers Lodewijk Asscher en Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Begin dit jaar was hij campagneleider, communicatie & media adviseur en woordvoerder van Tuur Elzinga, de nieuwe voorzitter van vakbond FNV.

Daarvoor werkte hij als verslaggever bijna 15 jaar bij de NOS. Eerst als economieverslaggever en presentator van het Beursnieuws. Van 2005 tot 2016 was hij politiek verslaggever in Den Haag.

Aan het begin van zijn journalistieke carrière werkte hij als verslaggever van het Leidsch Dagblad.

Het bestuur van CDA Katwijk is met de komst van Peter Blok weer compleet. Wim Driebergen uit Rijnsburg is voorzitter, Cor Kromhout uit Valkenburg is penningmeester.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.