Willem Nagtegaal

Rijnsburg

Mijn naam is Willem Nagtegaal. Ondanks wat verhuizingen door de jaren heen, woon ik nog altijd met veel plezier in dit prachtige dorp. Een dorp waar de woorden ondernemingsgezind, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, mobiliteit en gemeenschap centraal staan. Ook binnen mijn familie staan deze woorden hoog in het vaandel en kreeg ik al vroeg te leren om gebruik te maken van je talenten en die in te zetten ten behoeve van de ander. Ik ben werkzaam als corporate recruiter bij een grote zorgorganisatie. Het is mijn taak om de organisatie te koppelen met de beste zorgprofessionals. Oog voor talent en hoe deze in te zetten is dus mijn vak.

De reden dat ik mij verkiesbaar stel is vanwege de overtuiging dat het belangrijk is om je vrijwillig in te zetten voor de ander. Dat is wat Nederland kenmerkt en haar bevolking uniek maakt. Samenleven doe je met elkaar en de samenleving richten we met elkaar in. De maatschappelijke orde die in het naoorlogse Nederland voor decennia economische voorspoed en maatschappelijke vrede mogelijk heeft gemaakt, kwijnt weg. Dat baart mij zorgen. Niemand kan de toenemende tegenstellingen binnen de Nederlandse samenleving ontkennen. Toch is er hoop!

Om deze tegenstellingen te overwinnen zijn nieuwe politieke ideeën nodig die een breed draagvlak en maatschappelijke vrede in de samenleving kunnen bewerkstelligen. Dat begint bij lokale politici die betrokken zijn bij het welzijn van haar burgers. Denk hierbij aan de kerk, de vele verenigingen die Rijnsburg rijk is, de ondernemers, ouderen en jongeren. Uw betrokkenheid en input doet ertoe en is enorm belangrijk! Samen met de anderen op kieslijst ga ik voor een leefbaar en veerkrachtig Rijnsburg.

Doet u mee?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.