29 januari 2014

Kandidatenlijst: Ervaring en vernieuwing

Direct naar kandidaten

Zo zien gemeenten de komende jaren veel extra taken op het gebied van zorg op zich afkomen. Het CDA Katwijk heeft om deze reden kandidaten gezocht die bij kunnen dragen aan het formuleren van antwoorden op de uitdagingen die op gemeenten afkomen. Om die reden hebben Janneke van Kruistum (5), huisarts in Katwijk aan den Rijn, en Fedde Jonkman (7), voorzitter van de WMO Adviesraad, een plaats op de kandidatenlijst gekregen.

Hoogste binnenkomer op de lijst is Irene van der Plas uit Katwijk (3). Zij is werkzaam bij de bibliotheek van Katwijk en in die hoedanigheid bekend van de vele boekrecensies in de lokale media. Harm Aten heeft aangegeven zich terug te trekken uit de Katwijkse politiek. Als kandidaat vanuit Valkenburg heeft Lisette van der Maden-van Beelen een plaats op de lijst gekregen (6). Samen met Jonathan Weegink (4) en Adger van Helden (8) representeert zij de groep jonge ouders in onze gemeente.

Bas Drinkwaard uit Katwijk neemt plaats 10 van de kandidatenlijst in. Bas is actief binnen de winkeliersvereniging van Katwijk aan Zee.

Klik hier voor de kandidatenlijst

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.