09 augustus 2021

Wij zoeken kandidaat raadsleden!

Maak jij het verschil in de Gemeenteraad van 2022? Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuwe raadsleden met nieuwe, frisse ideeen. Kortom nieuwe raadsleden die aan de slag willen gaan met het verder verbeteren van onze gemeente. Door je in te zetten voor onze gemeente kan ook jij het verschil maken. Zo hebben wij ons ingezet voor het vergroten van de verkeersveiligheid, het duurzamer maken van onze gemeente en het bouwen van meer huizen. Maar we zijn nog niet klaar! 

"Het raadslidmaatschap is uitdagend en geeft de kans om echt iets te veranderen. Dat was voor mij de reden om mij aan te melden bij de vorige verkiezingen" 

Vanuit het CDA zijn wij op zoek naar nieuwe gezichten vanuit alle dorpen, met verschillende achtergrond. Zo zorgen we ervoor dat alle dorpen een stem hebben in de gemeenteraad, maar ook dat nieuwe ideeen in de gemeenteraad gehoord worden. Het CDA wil dit graag laten terugkomen op onze kandidatenlijst. Wij nodigen daarom iedereen uit om zich aan te melden als kandidaat raadslid voor de volgende raadsperiode 2022-2026.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mail aan Jamiel Arens, voorzitter van het CDA Nieuwkoop ([email protected]). Natuurlijk kun je ook bij Jamiel terecht voor al jouw vragen over deze rol. Laten we samen aan de slag gaan. Wij kijken al uit naar onze samenwerking!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.