Onze gemeenteraadsleden zijn dé vertegenwoordigers van het CDA in de gemeente Nieuwkoop. Iedere dag werken zij aan het verder versterken van onze mooie gemeente. Een gemeenteraadslid heeft verschillende rollen en functies, waaronder:

  • het vertegenwoordigen van de inwoners van de gemeente Nieuwkoop
  • het vaststellen van het gemeentelijke beleid door een visie en mening te vormen over onderwerpen
  • het controleren van de uitvoering het beleid en onderwerpen aan de orde te stellen

Aan de slag met onderwerpen waar jij hét verschil kunt maken!

Het raadslidmaatschap is divers en uitdagend. Je gaat aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. Van het verbeteren van de jeugdzorg tot het bestemmen van nieuwe woningen in de gemeente. Hierdoor kun jij echt het verschil maken! Jij lost moeilijke problemen op, met innovatieve en slimme oplossingen.

Waar zijn wij naar opzoek?

Mensen die het verschil willen maken voor onze gemeente! Wij zijn op zoek naar nieuwe, frisse ideeen en mensen die daarmee aan de slag willen gaan. Door je in te zetten voor onze gemeente kan ook jij het verschil maken. Zo hebben wij ons ingezet voor het vergroten van de verkeersveiligheid, het duurzamer maken van onze gemeente en het bouwen van meer huizen. Waar ga jij mee aan de slag?

Op een andere manier het verschil maken?

Is niet helemaal wat je zoekt, maar wil je je wel graag inzetten voor het CDA in de Gemeente Nieuwkoop. Kijk dan vooral eens naar onze vacaturepagia. Hierop vind je nog veel meer mogelijkheden om je in te zetten binnen onze partij. Natuurlijk denken wij ook graag mee om een passende rol voor jou te creëren. 

Doe Mee!

Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mail aan Jamiel Arens, voorzitter van het CDA Nieuwkoop ([email protected]). Natuurlijk kun je ook bij Jamiel terecht voor al jouw vragen over deze rol. Laten we samen aan de slag gaan. Wij kijken al uit naar onze samenwerking! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.