08 december 2021

Kandidaten 2022-2026

Met gepaste trots presenteren wij de unaniem door onze leden vastgestelde kandidatenlijst voor de raadsperiode 2022-2026. De leden hebben gekozen voor ervaren kandidaten die al heel lang in Nissewaard wonen en heel goed weten wat er in de stad en in de kernen leeft. Kenmerkend hiervoor zijn de "CDA-nieuwkomers" op plaatsen 2, 3 en 4, die ook het volledige vertrouwen kregen van onze leden. Het zijn immers geen onbekende politici voor Nissewaard.

Pieter Verhoog, de huidige fractievoorzitter, op nummer één als lijsttrekker is een ervaren bestuurder. Ook de overige kandidaten zijn zondermeer bekende gezichten in Nissewaard en hebben hun sporen op politiek gebied, zowel in de gemeenteraad als bestuurlijk al ruimschoots verdiend. Zij staan garant voor continuering van het CDA beleid dat wordt gekenmerkt door 'Zorg voor elkaar' en 'Zij aan zij voor Nissewaard'. Een transparant beleid waarbij alle inwoners tijdig worden betrokken van jong tot oud en met inachtneming van normen en waarden.

Als gezinspartij respecteren we uiteraard het besluit van Daan van der Pols (de huidige nummer 2 op de lijst), om als zittend raadslid wegens de uitbreiding van zijn gezin in combinatie met een drukke baan de komende raadsperiode niet beschikbaar te zijn om in de Raad plaats te nemen en daarom op plek 6 staat van onze lijst.. Daan blijft de politiek in de komende periode van nabij volgen.

Hierbij de voltallige lijst: 1. Pieter Verhoog; 2. Sip van der Weg; 3. Nel Gort; 4. Gerard Karlas; 5. Kumar Ramlal; 6. Daan van der Pols; 7. Francis Ideler; 8. Arie van der Spek; 9. Nico Hamerslag; 10. Anneke van der Pols; 11. Rene Dorsman; 12. Bas Muilwijk; 13. Dirk van der Schaaf; 14. Leo van der Pols

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.