6. Ria Vink

Noordwijkerhout

Ik ben Ria Vink-van den Berg, 50 jaar, geboren en getogen in Noordwijkerhout. Mijn man Richard en ik hebben nu bijna 15 jaar een winkel in Noordwijkerhout, daarnaast werk ik 10 nachten per maand als internationaal hulpverlener bij Eurocross Assistance. Ik ben bestuurslid bij de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging en bij de Passie van Noordwijkerhout. Ook ben ik actief in de Maatschappelijke alliantie. We hebben een druk sociaal leven, met grote families en veel vrienden.

Bij de vorige verkiezingen stond ik voor het eerst op de CDA kieslijst. Ik ben graag maatschappelijk betrokken en denk daar een bijdrage aan te kunnen leveren door actief te zijn voor het CDA. Politiek is voor mij nieuw, ik kijk met nuchtere, verse, frisse blik en heb zin om mij in de volgende periode in te zetten voor burgers, ondernemers en verenigingen.

CDA staat dicht bij de lokale bevolking en dat doe ik ook, in onze winkel komen veel mensen en dan heb je ook een sociaal-maatschappelijke functie. Ik ben en voel me betrokken, daarnaast vind ik integriteit en transparantie belangrijke speerpunten van CDA.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.