29 augustus 2017

Danielle Knieriem neemt afscheid als raadslid

Danielle Knieriem stopt als gemeenteraadslid van het CDA. Per 1 september zal zij in dienst treden bij Gemeente Rotterdam als teamleider/projectleider Lekker Fit! De afgelopen jaren is Danielle commissielid geweest van Bouwen Wonen Buitenruimte (BWB) en Gebieden en heeft zij zich onder meer sterk gemaakt voor een gezinsvriendelijke stad waarin oog is voor betaalbare gezinswoningen, speelplekken en verkeersveiligheid in de wijken.

Danielle is vanaf mei 2014 raadslid geweest, een rol die zij met veel plezier vervulde. Danielle: "Ik ben onwijs trots dat ik de afgelopen jaren als vertegenwoordiger van de Rotterdammers mocht optreden. Wel ben ik toe aan een nieuwe uitdaging; het waren drukke en dynamische jaren. Daarom heb ik dan ook voor de zomer besloten mij niet opnieuw verkiesbaar te stellen. Ik ben voorzichtig om mij heen gaan kijken naar een nieuwe dienstbetrekking en die bleek zich sneller aan te dienen dan gedacht. Nu maak ik graag ruimte voor een opvolger en ben ik blij dat ik de Rotterdammer op een andere manier dienstbaar kan blijven."

CDA-fractievoorzitter Sven de Langen: “We gaan Danielle missen als een energiek en beeldbepalend raadslid. Danielle heeft de verloedering en het verdwijnen van speelplekken weten te voorkomen en een investering in het opknappen van speelplekken voor elkaar gekregen. Haar inzet voor een stad waar gezinnen prettig kunnen wonen en leven gaan wij als CDA-fractie zeker voortzetten” 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.