16 november 2018

Lancering Ondernemersclub 010 groot succes

Het is vandaag de dag van de ondernemer! Jaarlijks worden alle ondernemers op de derde vrijdag van november bedankt voor hun inzet. In dit kader, was aan de vooravond van de ‘Dag van de Ondernemer’ de oprichting van een nieuwe ondernemersclub in Rotterdam: Ondernemersclub 010.

De Ondernemersclub 010 is een initiatief van CDA Rotterdam, maar staat open voor alle politieke kleuren. Voorzitter Danny de Vries: “Met deze ondernemersclub willen we bruggen slaan tussen ondernemers en politiek. De ondernemer een stem geven in de politiek. Immers, ondernemers zorgen voor werk en innovatie. Daar zijn we trots op en willen we meer aandacht voor vragen. Met de Ondernemersclub 010 gaan we nu aan de slag en op bezoek bij alle ondernemers in de stad.” 

Gisteravond was een mooie, eerste editie. Een zachte lancering. Op bezoek bij de WTC Businessclub en het WTC Business Centre. Samen kregen we een rondleiding door Hudson’s Bay. Met ruim 50 Rotterdamse ondernemers in het hart van de stad was het een mooie en succesvolle netwerkbijeenkomst. We zijn begonnen!

De volgende bijeenkomst van Ondernemersclub 010 wordt gehouden in februari. Meer weten? Of wilt u zich nu al opgeven? U bent van harte uitgenodigd. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.