01 september 2022

Vacature Communicatiemedewerker/Content Creator

Het CDA Rotterdam is op zoek naar een nieuwe Communicatiemedewerker/Content Creator! Een baan midden in de politiek, op het prachtige stadhuis van Rotterdam of juist in de stad. Geen dag is hetzelfde en je werkt samen met een team CDA’ers om Rotterdam een stukje mooier en beter te maken.

Wat bieden wij?

Dit is niet zomaar een bijbaan, maar een unieke kans om jouw verstand van communicatie en social media in de praktijk te brengen. Juist in Rotterdam is de afstand tussen de burgers en het gemeentebestuur groter dan ooit. Als CDA Rotterdam willen we de politiek dichter bij de burger brengen en daar kan jij als communicatiemedewerker bij uitstek aan bijdragen. De uren zijn flexibel. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor eigen initiatief. En niet onbelangrijk: je komt te werken in een van de leukste en misschien ook wel meest hectische politieke arena’s van Nederland!

Wat ga je doen?

Meedenken en een plan opstellen over hoe de CDA-fractie haar boodschap beter naar de burger kan communiceren en hoe we specifieke doelgroepen kunnen aanspreken. Het beheer van social media zal de kern van jouw werkzaamheden zijn. Daarnaast ga je aan de slag met het vernieuwen van onze huisstijl en het professionaliseren van de communicatiestrategie.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiast persoon die:

  • Beschikbaar is voor gemiddeld 8 uur per week;
  • Kennis en ervaring heeft van social media en editing programma’s;
  • Het leuk vindt om met social media in de weer te zijn en van een uitdaging houdt;  

  • Houdt van flexibel werken, zowel qua uren als qua werkplek. Werken kan vanuit thuis, het Stadhuis of juist vanuit de stad. Ook de uren kun je voor een groot deel naar eigen inzicht inplannen.
  • Van aanpakken weet;
  • Bij voorkeur CDA-lid is of het CDA een warm hart toedraagt;
  • Woonachtig is in Rotterdam of omgeving;
  • Goed zelfstandig kan werken en een assertieve werkhouding heeft;
  • Affiniteit met politiek is een pré.

Spreekt dit je aan? Stuur dan voor 30 september een mailtje met je CV en motivatiebrief naar [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.