Aaf-Tineke Bisschop-Hiemstra

Sinds de verkiezingen van 2018 maak ik onderdeel uit van de CDA-fractie. Ik ben getrouwd, moeder van drie zonen, geboren in Bolsward en opgegroeid in Hoogeveen en Noordscheschut. Op dit moment wonen wij in Noordscheschut, een fijn dorp met diverse voorzieningen dat doorsneden wordt door de Verlengde Hoogeveensche Vaart.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Financieel Adviseur bij de Rabobank. Als Financieel Adviseur informeer en adviseer ik klanten in telefonische gesprekken over complexe financiƫle producten. Aandachtsgebieden zijn expiraties van lijfrente en kapitaalverzekeringen, betaalbaarheid van de hypotheek na pensionering en productonderhoud.
Ik wil mij graag inzetten voor plezierig en veilig wonen in een gemeente met goede voorzieningen. Hierbij vind ik het belangrijk dat er ook aandacht is voor de dorpen en niet alleen voor de plaats Hoogeveen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de gemeente financieel gezond is en er bij financiƫle beslissingen niet alleen naar de korte termijn maar ook naar de lange termijn wordt gekeken.

Adres:     Zwarte Dijkje 4, 7914 PC Noordscheschut

Telefoon: 06 83710827

E-mail:    a.bisschop@hoogeveen.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.