13-03-2017 CDA toert door Hoogeveen

Een groep van dertig CDA’ers toerde zaterdag door Hoogeveen. Het was een bus met CDA’ers uit Den Haag, de regio en Hoogeveen. Ze brachten duizenden flyers rond en spraken honderden voorbijgangers. Conclusie: het CDA gaat deze verkiezingen winnen.

 

In winkelcentrum De Weide begon een lange campagnedag voor het lokale CDA. Met een bus en auto’s kwamen CDA’ers uit alle windstreken de lokale afdeling helpen met de laatste loodjes van de campagne. De bus tourde door Hoogeveen, waar op verschillende plaatsen gestopt werd om huis-aan-huis en op straat duizenden flyers te verspreiden met daarop de Drentse kandidaat: Agnes Mulder.

Uiteindelijk stopte de bus op De Markt en liep de hele groep via de Hoofdstraat naar de Schutstraat. Tegelijkertijd deed het CDA, net als alle andere lokale afdelingen van partijen, mee aan de verkiezingsmarkt die traditiegetrouw werd gehouden op de Hoofdstraat. ‘Het was een fantastische dag,’ blikt organisator Erik-Jan Kreuze tevreden terug, ‘niet alleen vanwege het mooie weer, maar ook door de reacties van mensen. Er hangt een positief gevoel rond het CDA. Mensen vinden Buma leuk en zijn verhaal goed. En dat merken wij op straat, we krijgen bijna alleen maar positieve reacties. Het CDA is in de winning mood!’

Overigens let het CDA natuurlijk ook nauwlettend op de peilingen en weet de partij dat het nog heel spannend wordt wie de grootste wordt. Woensdag 15 maart kan er eindelijk gestemd worden en dan zal het dus van belang zijn of de CDA-kiezer gaat stemmen of liever thuisblijft.

13-03-2017

Erik Jan Kreuze

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.