CDA-fractie vergadert in Krakeel

De fractie van het CDA vergadert regelmatig buiten het gemeentehuis, in wijken en dorpen. Donderdag 13 april is de fractie te gast in Krakeel. Waaraan zou de gemeente in Krakeel aandacht moeten besteden en wat speelt er in de wijk? Dat is wat de CDA-fractie graag wil horen tijdens het fractiespreekuur in De Magneet. Inwoners die iets willen bespreken met de fractie zijn dus van harte welkom.

‘Deze raadsperiode hebben we onder andere al fractiespreekuren gehouden in Nieuwlande, Nieuw Moscou en De Wielewaal,’ zegt gemeenteraadslid Klaas Kroezen. Hij vindt het belangrijk om dit te doen: ‘zo maken we het makkelijker voor inwoners om met ons in gesprek te gaan over wat er in de dorpen en wijken speelt. Opmerkingen, tips, vragen en klachten; we willen alles graag horen.’

‘In Krakeel zijn we vooral benieuwd naar de ervaringen met een MFC,’ aldus Kroezen. Van tijd tot tijd wordt er gediscussieerd over het succes van multifunctionele centra waarin scholen en andere voorzieningen worden samen gebracht. De laatste jaren zijn er in de hele gemeente verschillende van deze MFC’s gebouwd, het CDA wil graag weten hoe het bevalt om één gebouw te hebben met meerdere gebruikers. Ook daarover kan gesproken worden tijdens het fractiespreekuur.

Het fractiespreekuur van het CDA is op donderdag 13 april van 19.00 uur tot 20.00 uur in De Magneet in Krakeel. Wilt u het CDA ook uitnodigen in uw dorp of wijk? Op www.cdahoogeveen.nl kunt u contactgegevens vinden.  

11-04-2017

Klaas Kroezen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.