Barbara Gardeniers

Terherne

Woonplaats: Terherne
Mailadres: [email protected]

Persoonlijk

Mijn naam is Barbara Gardeniers. Ik ben getrouwd en woon sinds een paar jaar in Terherne in het oude huis van de beppe van mijn man, dat we (continue) aan het verbouwen zijn. We hebben twee dochters, waarbij onze oudste dochter binnenkort naar school gaat in ons dorp: Een mooie nieuwe fase! Ik werk als Learning Leader voor een internationaal accountant en advieskantoor, waar ik verantwoordelijk ben voor het opleidingsbeleid. In mijn vrije tijd sport ik heel erg graag. Jarenlang heb ik gehockeyd, maar dat is helaas niet meer mogelijk door een knieblessure. Op dit moment zwem ik bij zwemvereniging Avena elke donderdag in Joure en probeer ik in de lente en zomer zo vaak als mogelijk te (race)fietsen.

Politiek

Politiek is meer dan eindeloos vergaderen. Het is voor mij een manier om actief betrokken te zijn met de inwoners en verenigingen van De Fryske Marren. Er zit zoveel kracht in de samenleving en voor mij is het een uitdaging om die tot zijn recht te laten komen. Geen opgelegde plannen, maar in gesprek gaan met verenigingen en bewoners en samen met hen goede ideeën tot stand laten komen. Minder regels, meer ruimte voor eigen initiatieven! Daarnaast zit ik sinds 2018 zit ik in het bestuur van de CDA afdeling De Fryske Marren. Eerst als secretaris en sinds afgelopen november als voorzitter.

Waar ga ik me voor inzetten?

Graag zou ik me vanuit het noordelijkste puntje van onze gemeente, willen inzetten voor de onderwerpen die spelen binnen De Fryske Marren. Specifiek voor de onderwerpen die dicht bij mij staan, zoals sport en onderwijs of het ondersteunen van lokale initiatieven. Daarnaast zet ik me samen met mijn medebestuursleden met heel veel plezier in voor een vitale lokale afdeling, waar leden actief betrokken worden bij de lokale politiek.

Alleen zijn we een druppel.
Samen zijn we een oceaan.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.