Barbara Gardeniers

Secretaris

Woonplaats:
Terherne
 
Contact gegevens:
Email: info@barbaragardeniers.nl
 
Persoonlijk
Mijn naam is Barbara Gardeniers. Ik ben getrouwd en woon sinds een jaar in Terherne in het oude huis van de beppe van mijn man. Eind februari staat ons de mooiste verrassing te wachten: dan verwachten we ons eerste kindje. Ik werk als Learning & Development consultant voor een internationaal accountant en advieskantoor, waar ik verantwoordelijk ben voor het opleidingsbeleid. In mijn vrije tijd sport ik heel erg graag. Jarenlang heb ik gehockeyd en ik hoop dit spelletje na mijn zwangerschap snel weer op te kunnen pakken.
 
Politiek
Politiek is meer dan eindeloos vergaderen. Het is voor mij een manier om actief betrokken te zijn met de inwoners en verenigingen van 'de Fryske Marren'. Er zit zoveel kracht in de samenleving en voor mij is het een uitdaging om die tot zijn recht te laten komen. Geen opgelegde plannen, maar in gesprek gaan met verenigingen en bewoners en samen met hen goede ideeën tot stand laten komen. Minder regels, meer ruimte voor eigen initiatieven!
 
Interesse
Graag zou ik me vanuit het noordelijkste puntje van onze gemeente, willen inzetten voor de onderwerpen die spelen binnen 'de Fryske Marren'. Specifiek voor de onderwerpen die dicht bij mij staan, zoals sport en onderwijs.
 
Komende tijd
Mijn periode zou geslaagd zijn als verenigingen de weg naar de gemeente makkelijk kunnen vinden, minder last hebben van regels en de ruimte krijgen om hun eigen initiatieven uit te kunnen voeren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.