Cor Flapper

Harich

Woonplaats: Harich
Mailadres:
c.flapper.[email protected] 
Mobiel: 06 2895 9977

Persoonlijk

Ik ben Cor Flapper, 36 jaar, geboren en getogen in Harich. Hier heb ik samen met heit Dominicus, mem Tjitske en broer Klaas Wiebe een melkveehouderijbedrijf. Mijn zus Sita woont en werkt in Nieuw-Zeeland, ook in de agrarische sector. Ik ben (nog) single, woon op een hele gezellige buurt en heb een leuke vriendenploeg.

Politiek

Sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen (2018) ben ik lid van het CDA. Ik had politieke interesse en politieke voorkeur voor het CDA. Door buurman Meine van Dijk ben ik gevraagd om voor het CDA mee te doen aan de verkiezingen. Om op de lijst te mogen staan ben ik lid van de partij geworden. Door lid te worden werd mijn politieke voorkeur enorm bevestigd. Ik maak nu onderdeel uit van een fantastische club enthousiaste, gedreven mensen met een goed verhaal. Ik voel me er thuis en sta achter de standpunten. 

Waar ga ik me voor inzetten?

Voor de sector waarin ik werkzaam ben! De agrarische sector is veel in opspraak. Het is belangrijk dat de kennis en kunde dan ook in de gemeenteraad aanwezig is. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ook wil ik er graag voor/namens de jongeren zitten. Hun stem is heel belangrijk. Voor mij is het belangrijk dat de contacten tussen inwoners, bedrijven, verenigingen en de politiek goed onderhouden worden. Daar wil ik actief aan gaan bijdragen. En ik hoop dat na deze 4 jaar elke inwoner kan zeggen; onze gemeente is er weer wat netter op geworden.

Met elkaar goed voor elkaar!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.