Geeske Homma

Bakhuizen

Woonplaats:
Bakhuizen
 
Contact gegevens:
Mobiel: 0614825000
Email: g.homma.cda@raad.defryskemarren.nl
 
Persoonlijk
Ik ben Geeske Homma - Visser (53 jaar) en woon met mijn man en 3 dochters (24, 20 en 18 jaar) in Bakhuizen. Na 25 jaar in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest werk ik sinds 2013 met mijn man in ons eigen verzekeringskantoor.
Onze gezamenlijke hobby is muziek; met het hele gezin gaan we op donderdagavond naar de repetitie van muziekvereniging "Euphonia", waar ik de baritonsaxofoon bespeel. Daarnaast spelen we in blaaskapel "de Snippefangers".
 
Politiek
Tot op heden ben ik niet politiek actief geweest. Bestuurlijk was ik voornamelijk actief in de verschillende parochies waar we hebben gewoond, maar ook in het peuterspeelzaalwerk, schooladviescommissie en recent in 'Stichting Bakhúster Feest'.
Toen mij werd gevraagd of ik me als kandidaatsraadslid voor het CDA beschikbaar wilde stellen heb ik 'ja' gezegd. Het is een mooie uitdaging op een voor mij nieuw terrein.
 
Komende tijd
Bakhuizen ligt in De Fryske Marren best ver van Joure. Ik hoop een brug te kunnen slaan tussen Bakhuizen en Joure. Gevoelens en wensen vanuit Bakhuizen naar Joure, en plannen en activiteiten vanuit de gemeente naar Bakhuizen te kunnen overbrengen.
 
Motto
Samen kom je verder.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.