05 februari 2018

Verkiezingsprogramma CDA Apeldoorn: gratis sporten voor alle kinderen onder de 12 jaar

Met gepaste trots presenteert het CDA Apeldoorn het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Met het verkiezingsthema ‘dichtbij’ geeft bestuursvoorzitter Jacqueline van Leeuwen aan ook de komende vier jaar dichtbij mensen in Apeldoorn te staan.

Een belangrijke ambitie voor de komende vier jaar is om kinderen onder de twaalf jaar gratis te laten sporten. Hiermee wil het CDA Apeldoorn basisscholen en kinderen ondersteunen en stimuleren in een gezonde levensstijl. Een ander belangrijk doel is om de komende jaren te investeren in oudere dorpen en wijken. Het CDA Apeldoorn reserveert 40 miljoen voor het opknappen van deze gebieden.

Ook lijsttrekker Nathan Stukker is verheugd met het verkiezingsprogramma: “Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst. Een toekomst die om keuzes vraagt. Waar willen we heen met Apeldoorn? Wat het CDA Apeldoorn betreft blijven we bouwen aan een financieel gezonde gemeente, waarin de lasten voor onze inwoners niet worden verhoogd. We bouwen aan een gemeente waarin de zorg, onderwijs, sport en bewegen, cultuur en cultureel erfgoed een belangrijke plek hebben en krijgen. We bouwen aan een gemeente, waarin iedereen kan meedoen; waarin we er zijn voor iedereen. We zijn er in het bijzonder voor hen die het onstuimige tempo van de samenleving moeilijk kunnen bijhouden”.

Het verkiezingsprogramma is hier te downloaden.

Veel leesplezier!

 

Jacqueline van Leeuwen, voorzitter CDA Apeldoorn

Peter Buijserd, campagneleider CDA Apeldoorn

Nathan Stukker, lijsttrekker CDA Apeldoorn

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.