1. Aart Slob

Doornenburg

Ik ben in 1967 geboren in Tull en ’t Waal (gemeente Houten). Samen met mijn vrouw Caroline en de kinderen Eline, David en Susanne wonen we in Doornenburg. Daar wonen we samen met veel verschillende dieren als: pony’s, schapen, kippen, paarden, konijnen en cavia’s.

Dit is gelijk een van mijn grote hobby’s. Daarnaast geniet ik van onderhouden van mijn fruitbomen en het kweken van zacht fruit als aardbeien, frambozen, bessen en bramen.
Mijn vrouw en ik wandelen en fietsen graag in de omgeving. Ook vinden we het leuk om langere tochten te maken. En ik houd van koken en lekker eten!

In ben werkzaam geweest op management en directiefunctie in de energiesector en in de zorg. Ook heb ik een aantal jaren gewerkt als zelfstandig ondernemer.

Vier jaar geleden is mij politieke carrière gestart. Toen vroeg CDA Lingewaard of ik wethouder Sociaal Domein (o.a. Publieke gezondheid, WMO, Jeugdzorg, Werk en inkomen) en Duurzaamheid wilde worden. Twee vakgebieden waar ik altijd werkzaam in ben geweest. 

Dit is niet de enige reden waarom ik de functie van wethouder heb aanvaart. Beide vakgebieden betreffen grote maatschappelijke vraagstukken waar ik graag iets in wil betekenen. De inwoners van Lingewaard verdienen een samenleving waarin iedereen kan meedoen, waarin mensen naar elkaar omkijken en elkaar helpen als dat nodig is. En onze kinderen en kleinkinderen moeten ook goed en gelukkig op deze aarde kunnen wonen, werken en leven.

Voor mij is het CDA de partij van het midden, de partij van verbinding maken en met aandacht te blijven zoeken naar gezamenlijke besluiten. Het CDA Lingewaard bestaat uit een grote groep enthousiaste inwoners die geworteld zijn in Lingewaard. Met elkaar hebben wij een ambitieus verkiezingsprogramma gemaakt. Ik heb er enorm veel zin in om mij hier de komende vier jaar weer met veel passie voor in te zetten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.