Wouter Visser

Angeren

<todo>

Wouter Visser (1990) samenwonend met Sandra in Angeren. Opgegroeid op het ouderlijk fruitteeltbedrijf in Angeren en van jongs af aan geïnteresseerd in de agrarische onderneming en de fruitteelt.  Na mijn opleiding aan het Helicon in Geldermalsen MBO Niveau 4 Teelt en Management ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als adviseur in de fruitteelt. 

Inmiddels zit ik al meer als 10 jaar als fruitteler in hart en nieren, thuis op het ouderlijk bedrijf.  Daar hebben we sinds een paar jaar ook een fruitautomaat zodat meer van onze appels en peren in onze directe omgeving, lokaal, hun weg kunnen vinden. Een directe link tussen de boomgaard en de consument!

Fietsen en oude tractoren zijn mijn hobby’s. Daarnaast zit ik al een aantal jaar in het afdelingsbestuur van LTO. Daar ben ik ook portefeuillehouder voor het thema water. Zeker afgelopen jaren komt dit onderwerp vaak aan de orde. Water heeft me altijd al geïnteresseerd. Mede omdat we in de agrarische sector constant bezig zijn met de natuur en het weer.  

Het langzaam veranderen van het klimaat, en vanuit alle kanten de steeds grotere vraag naar water staan we voor een belangrijke opgave. Dat vraagt om actie, maar vooral ook praktisch en werkbaar beleid. Dat is de reden waarom ik mij verkiesbaar heb gesteld.  

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.