21 februari 2017

Thema-avond Sterk en Veilig Oost-Nederland

Uitnodiging: Sterk en veilig Oost Nederland!

Een thema-avond met Annie Schreijer en Eugène van Mierlo. Graag nodigen we iedereen uit voor een avond op dinsdag 21 februari. Beide gastsprekers zijn woonachtig in het oosten van het land en zijn expert op hun vakgebied.

 

Annie Schreijer-Pierik is Europarlementariër voor het CDA en lid van de commissies ENVI (Milieubeheer, Volksgezondheid en Voedselveiligheid), AGRI (Landbouw & Plattelandsontwikkeling) en PECH (Visserij). Annie heeft aangegeven dat Nederlanders onnodig veel geld op de plank laten liggen in Brussel. Een vraag die dan direct opkomt is: Wat kan Oost Nederland doen om meer te profiteren?

 

Eugène van Mierlo woont in Almelo en is 37 jaar. Hij is kandidaat Tweede Kamerlid voor het CDA. Hij werkt bij Brandweer Nederland, het samenwerkingsverband van alle brandweerkorpsen in Nederland. Als programmacoördinator risicobeheersing houdt Eugène wil hij Oost-Nederland veiliger maken. Hoe maken we Oost-Nederland veilig?

 

Bent je benieuwd waar volgens Annie Schreijer en Eugène van Mierlo de kansen voor Oost Nederland liggen? Dan bent je dinsdag 21 februari van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Om 20.00 uur begint het programma, vanaf 19.30 uur is de zaal van ‘t Kruispunt in Laren (GLD) open.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.