CDA Lochem op weg naar de gemeenteraadsverkiezing!

Op weg naar de gemeenteraadverkiezingen 15-16-17 maart 2022 was vandaag de start van de campagne van CDA Lochem en de lancering van haar Verkiezingsprogramma! 

Robert Croll, voorzitter van CDA Lochem, opende de feestelijke bijeenkomst en sprak zijn dankbaarheid en vertrouwen over de toekomst uit naar het hele CDA team en de trouwe leden van deze daadkrachtige politieke partij. 

CDA prominent Jan Haijtink ontving het uitdagende Verkiezingsprogramma van CDA Lochem uit handen van de nieuwe lijsttrekker Henk Datema en bedankte de inzet van het campagneteam in de afgelopen periode. Ook hij sprak zijn vertrouwen uit naar de toekomst.

Maar dat was niet enige. Het campagneteam presenteerde ook een, door het campagneteam ontwikkelde ‘CDA DONUT’, een mascotte waarin we aan iedereen zichtbaar maken dat Iedereen telt!

Dé DONUT van Iedereen telt én van Daadkracht, Oprechtheid, Noaberschap, Uitgesproken en Trouw!

Iedereen telt. Jong en Oud. CDA Lochem richt zich op de thema’s Wonen, Landbouw en Zorg. En voor alles geldt ‘Veiligheid’ waar we zijn, wonen, werken, onderwijs volgen, sporten en genieten van het buitenleven.

De mobiele brigade van CDA Lochem gaat op pad om inwoners en ondernemend Lochem in de kernen van de hele gemeente Lochem te bezoeken. 
Spreek ze aan en deel uw vragen, opmerkingen en wensen met de mobiele brigade CDA Lochem. Wij zien ze met open handen tegemoet!
Op de website www.cdalochem.nl kunt u terecht voor meer informatie. 
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.