20 december 2021

Kandidatenlijst CDA Oude IJsselstreek GR2022

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 18 december ’21 heeft de CDA-afdeling Oude IJsselstreek haar kandidatenlijst vastgesteld voor de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022:

  1. Jeanette Elstak
  2. Guido Hakvoort
  3. Janine Kock
  4. Lotte Pragt
  5. Ruben Driever
  6. Joris ten Have
  7. Ruud Gijbels
  8. Jos Westerhof

De kandidatenlijst kent een combinatie van verschillende vaardigheden en competenties die nodig zijn voor nu en de toekomst. Persoonlijke competenties zoals historisch besef, strategisch inzicht, creativiteit en overtuigingskracht, maar ook inhoudelijke competenties zoals kennis van het sociaal domein én fysiek of financieel domein. De kandidatenlijst kent veel politiek-bestuurlijke ervaring en daarnaast is er nieuw talent te vinden wat belangrijk is voor de toekomst van het CDA Oude IJsselstreek.

Theo Bergevoet, afdelingsvoorzitter, is tevreden: “Het CDA presenteert met deze lijst een hecht en ervaren team van hoge kwaliteit; gemotiveerde, betrokken kandidaten en ik ben trots op de uitkomst: een prachtige lijst.”
Jeanette Elstak: “Als lijsttrekker kijk ik uit naar de verkiezing in maart 2022. Onze kandidaten zijn geworteld in de samenleving en kennen de lokale gemeenschap; met dit sterke team gaan we het verschil maken!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.