Ronnie Rutten

Ik ben Ronnie Rutten, 48 jaar en geboren en getogen in Milsbeek.
Werkzaam als Supervisor Accounting, een mooi woord voor het hoofd boekhouding.
Ik ben erg actief als vrijwilliger binnen mijn favoriete verenigingen. Bij de SV Milsbeek ben ik bestuurslid voetbal (budgethouder). Daarnaast ben ik penningmeester bij  zowel  Schaakvereniging Gennep, als ook de Scheidsrechtersvereniging Boxmeer-Cuijk. Bovenal ben ik nog voorzitter van de Veteranen Milsbeek, vanuit deze functie organiseer ik ook de jaarlijkse pottenbakkersmarkt Keramisto.  Zelf voetbal en schaak ik, en ben KNVB scheidsrechter (3e klasse).
Dit is mijn eerste jaar bij het CDA Gennep. Zelf heb ik niets met de “C” in onze naam, maar ik sta wel geheel achter onze normen en waarden. Mijn keuze voor de gemeentelijke CDA is duidelijk: aandacht voor de dorpskernen, het verenigingsleven, en rentmeesterschap.
Ik wil graag wat doen voor Milsbeek in het bijzonder,  uiteraard zonder de rest van de gemeente te kort te doen.  Een gezellig nieuw dorpshart rondom het Schuttersplein, met de uitstraling die ons mooie dorp verdient. Woningbouw voor iedereen. Ouderen moeten in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Maar vooral ook onze jonge mensen hier behouden en het liefst een aanzuigende werking creëren voor jonge gezinnen. Daardoor behouden we een vitale dorpskern waar het goed "wonen, werken, leven en beleven" is. Dit alles duurzaam en milieubewust, zodat we wat moois kunnen doorgeven.
Andere concrete punten zijn de aanpak van het terrein van de voormalige Steenfabriek, de verkeersveiligheid, investeren in alle verenigingen, mogelijke verbouw van de gymzaal, en de zorg voor onze ouderen.

Raadslid Ronnie Rutten:
Woordvoerder: Kernen en financiën

Ronnie Rutten
Schoolstraat 8
6596 AP Milsbeek
tel. 06-44132602

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.