Marie Annick Canoy

Bestuurslid

Vanuit Eindhoven kwam ik 20 jaar geleden naar Best, naar de toen nieuwe wijk Heivelden. Sinds die tijd zijn wij getrouwd, zijn onze drie kinderen geboren, heb ik lesgegeven op de (toenmalige) Paersacker en extra ondersteuning verzorgd aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. We hebben als gezin kennisgemaakt met verschillende sport- en hobbyverenigingen die Best rijk is en voel ik me echt opgenomen in dit fijne dorp.

Op dit moment ben ik alweer jaren werkzaam in het basisonderwijs in Oirschot en omstreken, al ruim 30 jaar als vrijwilliger actief bij de Vitalis WoonZorggroep en tegenwoordig ook bij het IHBV in de werkgroep Hoogbegaafde Senioren. Daarnaast ben ik ook al zo’n 10 jaar lid bij de Ouderraad van In2Dance/Batico uit Best en dirigent van ons enige Bestse Kinderkoor De Gouden Appeltjes. Kortom: zorg, onderwijs en cultuur draag ik een warm hart toe en zet ik me graag voor in vanuit de visie dat je er samen voor elkaar moet zijn.

En omdat dit naadloos aansluit bij de titel van het verkiezingsprogramma van het CDA-Best, heb ik afgelopen jaar besloten om in te gaan op de vraag bestuurslid te worden; zodat ik ook mijn steentje bij kan dragen aan ons mooie dorp. Een dorp waar je je welkom voelt, ook als je er niet geboren bent.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.