Politieke partij CDA Laarbeek

Tanja van de Ven-Vogels

Lid van Provinciale Staten CDA Brabant

 

woonplaats: Beek en Donk

Tanja van de Ven-Vogels

Graag stel ik me aan jullie voor!

Mijn naam is Tanja van de Ven-Vogels getrouwd en trotse moeder van vier zonen. Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige buitengebied van Laarbeek, Beek en Donk op een boerderij.

Als trotse agrarische ondernemer run ik een melkveehouderij en varkenshouderij.

Naast het ondernemerschap vind ik het ook belangrijk om je in te zetten voor de maatschappij, de mensen om je heen. Het feit dat je iets voor de ander kunt betekenen geeft mij veel voldoening en energie.

Op het moment mag ik voorzitter zijn van de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie van Laarbeek, ben ik lid van de serviceclub Rotary GBL en ledenraadslid van Rabobank Peel Noord.

Graag werk ik samen met mensen met positieve energie. Die ergens voor gaan en staan. Niet klagen maar zelf de handschoen oppakken om wat van onze samenleving te maken. Wanneer je iets verwacht van de maatschappij, mag je er zelf ook een bijdrage aan leveren om het nog mooier, beter, leefbaarder te maken voor elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat je in goede samenwerking met respect voor elkaars belangen en achtergrond je hele mooie en goede dingen kunt bereiken.

Graag zet ik me in om ons Laarbeek nog mooier en beter aan onze volgende generaties door te geven, want ik ben trots op ons Laarbeek!

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.