Politieke partij CDA Laarbeek

Tanja van de Ven-Vogels

Statenlid Provinciale Staten | Raadslid | Fractieleider | Beek en Donk

Functie: Lid van Provinciale Staten CDA Brabant, raadslid & fractieleider CDA Laarbeek

Mijn naam is Tanja van de Ven-Vogels. Getrouwd en trotse moeder van vier zonen. Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige buitengebied van Laarbeek, Beek en Donk op een boerderij. Als trotse agrarische ondernemer run ik een melkveehouderij en varkenshouderij. Naast het ondernemerschap vind ik het belangrijk om me in te zetten voor de maatschappij, de mensen om me heen. Het feit dat ik iets voor de ander kan betekenen, geeft mij veel voldoening en energie.

Op dit moment ben ik lid namens het CDA in de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Graag werk ik samen met mensen met positieve energie. Mensen die ergens voor gaan en staan. Niet klagen maar de handschoen oppakken om wat van de samenleving te maken waar eenieder zich gehoord en gewaardeerd voelt. Indien je wat verwacht van de samenleving, kun je er zelf een bijdrage aan leveren om het nog mooier, beter, leefbaarder te maken voor elkaar. De kracht van samen! Ik ben ervan overtuigd dat je in goede samenwerking met respect voor elkaars belangen en achtergrond je hele mooie en goede dingen kunt bewerkstelligen. Mensen verdienen een betrouwbare overheid die ze zekerheid biedt.

Graag blijf ik me inzetten om ons Laarbeek voor onze inwoners een gemeente te laten zijn waar het goed wonen, werken, ondernemen en leven is voor jong en oud!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.