25 januari 2021

OOK IN MOERDIJK

 

Beste CDA leden,

Op dit moment zijn we als bestuur volop betrokken op lokaal en provinciaal niveau voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart a.s.

We worden op de hoogte gehouden van alles wat er speelt, eerst wekelijks en net voor de verkiezingen vaker.

De campagne is vrijdag 22 januari van start gegaan met de leuze “CDA nu Doorpakken”

Belangrijke verkiezingen: we willen zoveel mogelijk kiezers achter ons krijgen om ons verhaal voor Nederland-na-corona uit te kunnen dragen.

Dit willen we landelijk, maar natuurlijk ook lokaal.

Daarom kijken we alvast verder vooruit: naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn in volle gang.

Een belangrijk onderdeel daarbij is de kandidatenlijst, dus zijn wij op zoek naar kandidaten!

Het CDA bouwt aan een sterke samenleving. Met elkaar bouwen wij aan een samenleving waarin er aandacht is voor elkaar, waarin mensen tot hun recht komen en waarin het goed en veilig leven is.

Vind jij dit ook belangrijk? Een wil je helpen om aan een sterke samenleving te bouwen? Dan is het raadslidmaatschap misschien iets voor jou. Als raadslid kun je het beleid in je eigen gemeente mede bepalen, van betekenis zijn in je directe omgeving. 

Heb je deze ambitie en wil je politiek actief worden voor het CDA, laat het ons dan weten. Ken je iemand die geschikt lijkt, geef het aan ons door. Wil je meer weten over een eventueel raadslidmaatschap, aarzel niet.

We maken graag een afspraak om nader kennis te maken.

 

Hartelijke groet,

Interim-voorzitter

Pieter den Hollander

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.