Analice Kavelaars

# 3

Terug naar de kern!

 

Mijn naam is Analice en sinds 1998 woonachtig in Heijningen. Eerst alleen met mijn man Albert en nu ook met onze drie kinderen. We wonen met veel plezier aan de Kraaiendijk en zijn van plan om dat nog lang te blijven doen.

Ik geloof nog steeds dat een beter milieu begint bij jezelf en wil dus graag mijn bijdrage leveren aan de samenleving. Naast mijn gezien en mijn werk heb ik de afgelopen 20 jaar deze bijdrage geleverd in de vorm van vrijwilligerswerk. Van helpen op school, Medezeggenschapsraad tot Oranje Comité en Avondvierdaagse te helpen organiseren. Het mooie van vrijwilligerswerk is het fijne gevoel dat je krijgt door samen te werken met andere mensen die ook graag iets voor een andere willen doen. Het brengt mensen bij elkaar, geeft een gevoel van samenhorigheid en dit allemaal zorgt dat je ook je beste wil blijven doen om dat zo te houden. Samen staan we sterker.

Ongeveer 3 jaar geleden heb ik mijn vrijwilligerswerk naar een andere level gebracht en ben secretaris geworden van CDA Moerdijk. Hier heb ik veel mensen leren kennen die net als ik, graag willen helpen aan een betere samenleving voor iedereen. Er is nog veel te doen, laten we samen werken aan een betere leefomgeving.

Tot ziens, ergens in de gemeente Moerdijk!

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.