Caroline Bolluijt

nr.3 fractielid / kandidaat raadslid

Wie ben ik:

Mijn naam is Caroline Bolluijt (1977) en ik woon samen met mijn man Johan en twee kinderen Lisa (2000) en Lucas (2003) in Dinteloord. Ik ben een echte Prinslandse; geboren en getogen in Dinteloord waar ik het erg naar mijn zin heb en waar ik graag woon.

Mijn werkervaring:

De laatste 8 jaar werk ik als Human Resource (HR)-consultant bij diverse bedrijven. De combinatie van het zakelijke en het empathisch vermogen wat in het HR vak belangrijk is, past bij mijn karakter en ambitie. Ik haal voldoening uit mijn werk als iedere werknemer in een bedrijf in zijn/haar functie succesvol kan zijn.

Mijn vrije tijd:

In 2017 heb ik voor de eerste keer meegedaan met de Roparun als fietser. Een onvergetelijke en fantastische ervaring die ik samen met het Roparunteam Dintelstampers heb mogen doen. In 2018 gaan we er weer voor. We organiseren diverse acties en evenementen om zo geld in te zamelen voor het goede doel.

Om in conditie te blijven loop ik graag hard en in de zomer wil ik ook weleens de racefiets pakken.

In de politiek:

Nu de kinderen ouder en zelfstandiger zijn vind ik het goed om mezelf meer in te zetten voor de maatschappij. Na een paar fractievergaderingen bijgewoond te hebben en in gesprek te zijn geweest met Ewout v/d Berg en Rene Ooms ben ik enthousiast geworden voor het CDA.

Waarom CDA:

Het CDA is een betrokken en betrouwbare politieke partij waar ik mezelf graag voor inzet. Dit in combinatie te mogen meedenken en bijdragen aan beslissingen die genomen worden. Zo kun je in je eigen gemeente alle mensen steeds beter van dienst zijn en voorzieningen treffen die het leven aangenamer maken. Dit maakt dat ik hier een aandeel in wil hebben.

Wat ik belangrijk vind voor de gemeente Steenbergen:

Er gaat veel goed in de gemeente Steenbergen en ik vind het een aantrekkelijke gemeente om in te wonen. Toch zijn er altijd punten van verbetering. Ik vind het belangrijk dat mensen van alle kernen in de gemeente Steenbergen zich gehoord en gezien voelen. Er moet meer eenheid komen in het straatbeeld, voorzieningen en veiligheid.

Wat ik de komende vier jaar wil veranderen:

Het Platform verbeteren voor sociale voorzieningen (Wmo) voor burgers. Het moet voor iedere burger gemakkelijk zijn om in contact te komen en (hulp)vragen te stellen en beantwoord te krijgen.

De voorzieningen voor jongeren verbeteren; betaalbare starterswoningen en stimuleren van werkgelegenheid en stageplaatsen.

Ik zou graag zien dat het park in Dinteloord wordt gerenoveerd; goede wandelpaden, meer groen en aantrekkelijk voor jong en oud.

Tot slot:

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.”

Betrokken en betrouwbaar, stem CDA!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.