ALV en Netwerkdiner

U bent van harte uitgenodigd op de ALV van CDA Noord-Holland. Tijdens deze vergadering worden de lijsttrekkers voor verkiezingen van de Provinciale Staten, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht gekozen. Als CDA lid heeft u stemrecht als u uw contributie voor 2018 heeft voldaan.

Na de lijsttrekkersverkiezing organiseren wij in het tweede deel van de ALV een grote brainstorm voor de Provinciale Statenverkiezingen. Wat moet er volgens u nog in het verkiezingsprogramma komen te staan? Hoe zorgen we er voor ook de komende jaren voor dat je in goede gezondheid kan wonen en werken in onze mooie provincie?

Ter afsluiting van de dag én als aftrap van het politieke jaar organiseren wij een Netwerkdiner voor CDA-leden. Het diner kost 47,50. Voor deze eigen bijdrage krijgt u een overheerlijk driegangendiner, consumpties en natuurlijk goed gezelschap.

Aanmelden voor de ALV en het Diner kan tot 20 augustus via dit formulier:

  • Datum: zaterdag 1 september
  • Locatie: Grote Laurenskerk, Kerkstraat 8 in Weesp
  • ALV CDA NH van 14:00 -17:00 uur
  • CDA Netwerkdiner van 17:30 - 20:30 uur

 

U kunt uw eigen bijdrage voor het diner van 47,50 euro voor 20 augustus overmaken op NL69 RABO 0322042887 tnv. CDA Verenigingsbureau N. Holland. Vergeet hierbij niet uw naam te noteren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.