12 oktober 2020

Fractie CDA vergadert woensdag 21 oktober 2020 digitaal!

Graag nodig ik jullie uit voor het eerstvolgende overleg van de fractie. Op dit moment is nog niet zeker of de vergadering fysiek zal plaatsvinden. Laat mij tijdig weten via onderstaand mailadres weten  of u het overleg wilt bijwonen. Bij teveel bezoekers kan het zijn dat gekozen zal moeten worden voor digitale deelname van de bezoekers. Dit geldt ook indien vanwege verscherpte maatregelen fysiek vergaderen niet mogelijk is.

De fractie van het CDA vergadert op woensdag 21 oktober a.s. De vergadering is openbaar, begint om 20.00 uur en vindt plaats (onder voorbehoud dus) in het verenigingsgebouw van De Lutters in Lutjewinkel, Plantsoenstraat 1. Aan de orde komt o.a. de agenda voor de raadsvergaderingen van donderdag 29 oktober en 5 november a.s.  De stukken voor de raadsvergaderingen staan (binnenkort) op de website van de gemeente. Op het moment van verspreiding van dit bericht zijn de raadsagenda’s nog niet bekend. De verwachting is dat op de agenda voor 29 oktober o.a.  de  woonvisie en bestemmingsplannen voor Mientweg 46 te Lutjewinkel en Raaksmaatsweg 4 te ‘t Veld komen te staan. In de vergadering van 5 november a.s. wordt de begroting behandeld. 

Ook als u met de fractie wilt spreken over andere onderwerpen is dat uiteraard mogelijk (graag aanmelden, zoals hiervoor aangegeven). 

 

Gelet op de nieuwe maatregelen in het kader van de corona-crisis zal de ergaderin gditigaal worden gehouden. Als u de vergadering bij wilt wonen, wilt u dan een mail sturen naar de fractievoorzitter Sjaak Vriend, [email protected] 

U ontvangt dan een link om in te loggen bij de vergadering.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.