15 maart 2018

Stem 21 maart CDA lijst 8

Stem 21 maart CDA!

Zaanstad is een gemeente om trots op te zijn. Vanuit onze positief kritische grondhouding kijken we graag naar de mooie kanten van Zaanstad en de ruimte die Zaanstad heeft om zich verder te ontwikkelen! 

Tussen al het moois ziet het CDA in Zaanstad ook een aantal belangrijke aandachts- en zorgpunten, zoals de vele eenzame mensen die in Zaanstad wonen, gevallen van (sociale) overlast die gemiddeld 2-3 keer per dag worden gemeld bij de politie, de wachttijd op een woning voor Zaanse starters die bijna 10 jaar bedraagt, de slechte doorstroming van het verkeer, de oplopende parkeerdruk in de stad, de grote hoeveelheid mensen die afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering en de scheefgegroeide sociaal-maatschappelijke situatie in de wijken Poelenburg en Peldersveld-Hoornseveld.

Het CDA gaat zich daarom de komende periode richten op punten die de leefkwaliteit voor inwoners, ondernemers en bezoekers in Zaanstad positief beïnvloeden. Waar regels en procedures de deur naar echte verandering blokkeren, moeten we terug naar wat logisch is en waar nodig is het CDA bereid om met een onorthodoxe aanpak resultaat te boeken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.