16 december 2017

Glazen huis Hardenberg

Op 14, 15 en 16 december stond er een Glazen Huis in Hardenberg op de markt. Het gekozen goede doel is stichting Cultuurwens. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen om de organisatie een hart onder de riem te steken en zoveel mogelijk te helpen!

Als CDA Hardenberg waren we aanwezig met een deel van onze kandidatenlijst om een uur radio te vullen. Een bijzonder manier om onze kandidaten te leren kennen aan de hand van muziek. De lijst was erg divers met nummers van Daniël Lohues tot Queen en van Miss Montreal tot Piet Veerman.

We hebben er van genoten en wensen de organisatie veel succes met de actie!

Stichting Cultuurwens

Stichting Cultuurwens stelt zich ten doel de actieve muziek- en cultuurdeelname te bevorderen, in eerste aanzet in de regio Vechtdal, Salland, Twente en Zuidoost Drenthe. Maar ze heeft zich uitdrukkelijk ten doel gesteld op termijn een landelijke rol te vervullen. Meer specifiek is het streven binnen 5 jaar de muziek- en cultuurparticipatie binnen de regio met 25% te vergroten en afhankelijk van de groei van het fonds de toegankelijkheid verder te verruimen. Stichting Cultuurwens is ambitieus en wil met behulp van ambassadeurs een belangrijke rol gaan vervullen op muzikaal en cultureel gebied binnen Nederland.

Stichting Cultuurwens streeft ernaar binnen grenzen een relatief grote groep toegang tot het fonds te geven.

Is er een evenement of bijeenkomst waar u ons voor wilt uitnodigen? Neemt u dan contact met ons op.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.