Ria Spijkers

Raadslid, Gramsbergen

Mijn naam is Ria Spijkers, 52 jaar oud geboren en getogen in Ane, maar woon nu samen met Rene en onze kinderen al heel wat jaren in het mooie Gramsbergen.
Ik heb altijd met veel plezier en enthousiasme gewerkt op diverse financiële afdelingen binnen de Wavin en Owase groep. Maar ben nu alweer bijna twee jaar werkzaam als planning & control adviseur bij de provincie Overijssel. Daarnaast als vrijwilliger betrokken bij het zwembad en bostheater in Gramsbergen. Ook erg leuk om te doen!

Hoe ben ik bij de politiek betrokken geraakt? Dat begon met de vraag of ik plaats wou nemen in het bestuur van Stadsbelang Gramsbergen e.o. Aansluitend daarop in het bestuur van CDA Hardenberg plaats genomen.  En nu dus sinds maart namens het CDA in de gemeenteraad van Hardenberg.

Waarom politiek? Interesse zeker maar ook omdat er veel belangrijke onderwerpen zijn als wonen, welzijn, economie, leefbaarheid in kernen, veiligheid, duurzaamheid, enz.

Onderwerpen die ons allemaal aan het hart gaan.

Daarnaast wonen wij in een heel mooi deel van Nederland het Vechtdal.  En ik mag de komende 4 jaar daar mijn steentje aan bijdragen om de gemeente Hardenberg nog mooier te maken voor ons en onze kinderen.
Want we moeten het samen doen, als iedereen wat doet dan komen we samen een heel eind!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.