13 december 2017

Nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari 2018

Het college van burgemeester en wethouders nodigt u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 2 januari 2018. De bijeenkomst wordt van 19.30 tot 23.00 uur gehouden in het gemeentehuis en is gratis toegankelijk voor alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit de gemeente. Ook dit jaar staat netwerken vooral centraal.De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2018. Door een afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar.

Burgemeester Snijders begint de avond dan ook met een nieuwjaarstoespraak. Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van een presentatie van cabaretière Nina de la Croix. Ook de uitslag van de verkiezing 'Gewoon Doener van het jaar' wordt bekend gemaakt. Na het officiële gedeelte van deze avond is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en tijd voor een hapje en drankje.

Ook de mensen van CDA Hardenberg zullen op deze avond aanwezig zijn voor de beste wensen en een goed gesprek.

AanmeldenInwoners en ondernemers kunnen zich tot uiterlijk 2 januari 2018 aanmelden door een e‐mail te sturen naar [email protected].

Programma

19.30 uur: ontvangst door college van B&W
20.00 uur: nieuwjaarstoespraak burgemeester Peter Snijders
20.15 uur: presentatie cabaretière Nina de la Croix
20.40 uur: verkiezing 'Gewoon Doener van het jaar 2017'
20.45 uur: Regio Hardenberg smaakt naar meer...
23.00 uur: einde nieuwjaarsbijeenkomst

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.