Rik Dogger (31)

Staat op de lokale CDA lijst omdat
Het CDA Hardenberg een partij is waar ik mij thuis voel. De lokale politiek is ontzettend belangrijk en daar worden wij Hardenbergers dagelijks mee geconfronteerd. Ik wil mij graag inzetten voor onze prachtige gemeente en ben er van overtuigd dat het (lokale) CDA-gedachtengoed Hardenberg alleen maar mooier en sterker kan maken. Samen vooruit, een gemeente waar iedereen de kracht heeft om gewoon mee te doen!

Hier wil ik me vooral voor inzetten in de gemeente Hardenberg
Veiligheid, bestuur, communicatie/voorlichting, bereikbaarheid, media, (lokale) waarden en tradities, de kracht van gewoon doen!

Met de gemeenteraadsverkiezingen hoop ik dat je op mij stemt omdat
Je dan stemt voor een jong en fris geluid in de raad, ambitieuze plannen en ideeën, maar ook onze (lokale) waarden en tradities in ere houden. Samen vooruit voor een sterker en mooier Hardenberg!

Dit wil ik verder nog kwijt
​​​​​​​
Mijn naam is Rik Dogger, ik ben getrouwd met Elise en vader van Maarten en Jurrijn. Geboren en getogen in Hardenberg. Na mijn studie journalistiek heb ik gewerkt voor RTV Utrecht, de regionale omroep van de provincie Utrecht. Sinds 2018 werk ik als persvoorlichter bij de rechtbank Midden-Nederland. In 2020 zijn we van Amersfoort verhuisd naar Hardenberg. Vanaf dag 1 voelde dat weer als thuiskomen. Ik wil mij nu graag inzetten voor de gemeente waar ik zo trots op ben en waar ik vol enthousiasme over vertel. Vanaf 2022 mag ik namens de gemeente Hardenberg huwelijken voltrekken als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Daarnaast ben ik lid van de waterpoloafdeling van ZPV De Grunte. Graag tot ziens in onze mooie gemeente!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.