20 maart 2018

CDA Krimpen kandidaat Renée van Velzen-Stigter stelt zichzelf voor

Krimpen aan den IJssel

Woensdag 21 maart is het zover dan kunt u stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijke dag, ook voor mij als kandidaat van het CDA in Krimpen aan den IJssel. Ik sta op nummer 5 van de lijst. 

Ik ben geboren en getogen in Krimpen. Ik ben getrouwd met Paul, heb twee kinderen en inmiddels ook een kleindochtertje van 2,5 jaar waar ik 2 dagen per week op pas. Ook mijn familie woont in deze gemeente. Familie en gezin zijn belangrijk voor mij.

Tot mei 2012 heb ik bij Erasmus Academie gewerkt, eerst als Secretaresse en later als Projectcoördinator. Na 14 jaren hier werkzaam te zijn geweest was ik toe aan een andere uitdaging. Vanaf juni 2012 ben ik actief geworden in het bestuur van CDA Krimpen, eerst als Secretaris, later als waarnemend voorzitter en voorzitter.  Politiek heeft altijd mijn interesse gehad, ik hoop dan ook als burgerraadslid in de raad aan de slag te kunnen gaan.

Krimpen is een mooie gemeente gelegen in het groen van de Krimpenerwaard. Toch zou ik Krimpen wel wat gezelliger willen maken. De aanleg van terrassen en het jaarlijks organiseren van bijv. een braderie, een winterfair of themamarkt zou hier aan kunnen bijdragen. Verder wil ik me graag inzetten voor jongeren, gezinnen en ben ik voorstander van een goed ondernemersklimaat.

Als u woensdag gaat stemmen, denk dan even aan mij, nr 5. Renée van Velzen-Stigter :-)

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.