19 februari 2022

Kandidaten stellen zich voor: #3 Peter Besuijen

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven

Geboren Katwijker en in 1989 met ons jonge gezin in de Zuidplas geland. Momenteel werkzaam in Brussel bij een kleine internationale financiële instelling. In de loop van 2022 ga ik minder werken en de vrij komende tijd wil ik graag aan het CDA besteden.

Waarom ben je lid van het CDA

Het CDA stapt niet opzij als het gaat om het dragen van verantwoordelijkheid. Dat spreekt mij aan. Het CDA kijkt vooruit en heeft niet alleen aandacht voor de huidige, maar ook de toekomstige generaties. Belangrijk vind ik daarbij dat niet alles op het bord van de (lokale) overheid wordt gelegd: op basis van vertrouwen en solidariteit deel je met elkaar de verantwoordelijkheid.  

Wat vind je mooi aan Waddinxveen

De mensen, die hier al generaties wonen en zich gemakkelijk mengen met de vele nieuwkomers. Sinds mijn verhuizing naar Waddinxveen, ruim 30 jaar geleden, heb ik de gemeente sterk zien groeien, zowel het aantal bewoners als het aantal bedrijven. Ik heb ervaren dat eventuele groeipijn bijna altijd goed wordt opgevangen. Een open houding onder het motto ‘doe maar gewoon’. Dat vind ik mooie eigenschappen van de Waddinxveners (oud en nieuw!).   

De komende vier jaar wil ik mij inzetten voor…. 

Ik wil me graag inzetten voor een  Waddinxveen dat aantrekkelijk blijft om te werken en te ondernemen, Een veilig en ondernemersvriendelijk dorp.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.