31 januari 2022

Kandidaten stellen zich voor: #5 Ashot Mnatzakanian

Komende tijd stellen wij onze kandidaten aan u voor. Vandaag is dat Ashot Mnatzakanian, nummer 5 op onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Ashot Mnatzakanian, doordeweeks studeer ik European Studies op de Haagse Hogeschool en in mijn vrije tijd hou ik mijzelf bezig met sporten. Daarnaast lees ik ook in mijn vrije tijd. 

Waarom ben je lid van het CDA?

Het CDA is de brede middenpartij van Nederland waar pragmatisme gefundeerd staat. Ondanks dat ik economisch wat linkser ben en sociaal conservatiever vind ik mijzelf bij het CDA thuis. 

Wat vind je mooi aan Waddinxveen?

Waddinxveen is een van de nuchtere grote dorpen van Nederland, het doorstaat nu al jaren van groei maar de kern en verbondenheid die wij als Waddinxveners hebben blijft nog altijd hetzelfde. 

Wat kan er beter in Waddinxveen?

Al een lange tijd wordt er te weinig gedaan voor de welzijn en participatie van jongeren in Waddinxveen. Dat zijn de kinderen van ouders die niet hun energie kwijt kunnen in de buitenlucht en op scholen wat terug reflecteert bij de huishoudens. 

De komende vier jaar wil ik mij inzetten voor…

Daarom zit ik mij in juist voor die jongeren, organisaties hebben al aangetoond dat jongeren niet juist worden gerepresenteerd in de samenleving en daarom zet ik mij in voor de welzijn van jongeren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.