03 november 2016

Gezocht: leden CDA Visiegroep Binnenlands Bestuur & Democratie

De CDA Visiegroep Binnenlands Bestuur & Democratie staat voor een nieuwe fase. Na een start enkele jaren geleden is recent inbreng geleverd voor het CDA Verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen. De visiegroep is verantwoordelijk voor de verdieping van partijstandpunten op het brede terrein van de inrichting van het openbaar bestuur, bestuurlijke organisatie in het algemeen en de vormgeving van ons democratisch bestel in het bijzonder. We verwachten dat de komende periode zich veel nieuwe ontwikkelingen zullen voordoen op dit beleidsveld, onder andere de herinrichting van het Huis van Thorbecke. Daarom zijn wij op zoek naar versterking voor de CDA Visiegroep Binnenlands Bestuur & Democratie.

Innovatieve creatieve denkers die de komende 2 jaar binnen de Visiegroep aan de slag willen met het Huis van Thorbecke en andere thema’s in het openbaar bestuur. Profiel

Relevante ervaring en netwerk in het brede veld van het openbaar bestuur

Conceptuele denkers

Voldoende tijd om regelmatig bijdrage te leveren

Bij de samenstelling van de groep wordt gestreefd naar een zo divers mogelijk palet aan mensen, zowel als het gaat om deskundigheid, spreiding over het land, achtergrond.

Als je belangstelling hebt om lid te worden van de Visiegroep Binnenlands Bestuur & Democratie stuur dan voor 21 november een korte motivatiemail naar Karin Hoentjen en Teuni Scholthof - [email protected]. Voor meer informatie kunt u Karin of Teuni  bereiken op 070-3424833 of 070-3424862.

Voor meer informatie over de visiegroepen van de partij klik hier

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.