26 januari 2022

CDA Berkelland draagt verkiezingsprogramma op aan Nienke

Berkelland - De babyoogjes van Nienke straalden. Moeder Rebecca glunderde niet minder. Zij ontvingen afgelopen woensdag als vertegenwoordigers van de toekomst, het eerste exemplaar van het Berkellandse CDA programma.

“Ons programma gaat over nu en nog veel meer over later, met het gezin en familiebedrijven als basis.”, zegt lijstrekker Theo Helmers. “Gezinnen willen veiligheid, goed onderwijs en een fijn verenigingsleven, maar bovenal een prettig woonklimaat voor hen en hun ouders.” Het CDA verkiezingsprogramma is met tientallen Berkellanders opgesteld en biedt een mooie doorkijk van wat je samen vanuit normen en waarden kunt bereiken. Bouwen, pragmatische energietransitie, betaalbare zorg en het omarmen van de Berkellandse plattelandscultuur komen ruimschoots aan bod. Het verkiezingsprogramma is vormgegeven door Feestfabriek en Zwarte Cross-stylist Benji Beunk en voorzien van kleurrijk beeldmateriaal.

Boerin, docent en prille moeder Rebecca Kistemaker nam het programma met plezier aan. “Berkelland is mooi en ik hoop dat Nienke, net als de andere Berkellandse kinderen, hier onbezorgd mag opgroeien.” Het gehele CDA Berkelland verkiezingsprogramma met als titel “Dichtbij” is te vinden op cdaberkelland.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.