10 mei 2022

CDA Gelderland gaat de boer op!

De CDA fractie van Gelderland organiseert een tiental regionale bijeenkomsten over de landbouw. Over toekomstperspectief voor jonge boeren, over stikstof, drinkwaterreserveringsgebieden, het buitengebied en onze landbouwvisie en over alle andere zaken waar jij als agrariër met ons wil spreken.

Ben jij agrarier of geinteresseerd in de agrarische sector? Meld je dan nu aan en ga in gesprek met de Statenleden Arjan Tolkamp (landbouw, natuur) en Daisy Vliegenthart (stikstof, economie). Ook gedeputeerde Peter Drenth (landbouw, natuur) is bij enkele bijeenkomsten aanwezig. En waar kan je een bijeenkomst over de agrarische sector beter organiseren dan op een van de vele agrarische bedrijven die we hebben in Gelderland? Dus verwacht geen donker zaaltje maar een boerenschuur met strobalen.

Deze bijeenkomsten zijn nadrukkelijk regionaal georganiseerd. Kom dus naar de bijeenkomst in jouw buurt. Zodat we de zaken kunnen bespreken die specifiek in jouw regio spelen. De avond begint vaak met een korte rondleiding over het bedrijf waar we te gast zijn, gevolgd door een korte presentatie van Arjan en Daisy. Met daarna uiteraard een gesprek en vragen vanuit jullie.
Let op: deze bijeenkomsten staan open voor CDA leden en sympathisanten.

Van een aantal regio’s is inmiddels de datum en locatie bekend. Houd dit websitebericht in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten!
Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Op dit moment zijn deze bijeenkomsten bekend:

  • Donderdag 2 juni, 19.30 uur. Locatie: Scherpenzeel (Fam. Van Ginkel, Brinkanterweg)
  • Maandag 13 juni, 19.30 uur. Locatie: Ede (exacte locatie volgt)
  • Dinsdag 28 juni, 20.00 uur. Locatie: Fruitbedrijf De Woerdt, Ressen
  • Donderdag 30 juni, 19.30 uur. Locatie: De Melktap, Nettelhorsterweg 21, Geesteren.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.