Anne Groot Zevert

Mijn naam is Anne Groot Zevert, 37 jaar jong en ik woon met Edwin en onze twee dochters in Beltrum.

Sinds maart 2022 ben ik als raadslid vertegenwoordigd in de Berkellandse gemeenteraad waar ik mij graag inzet voor een leefbaar en aantrekkelijk platteland met voldoende ondernemingsruimte voor de agro- én recreatiesector in balans met de omgeving. Daarnaast wil ik me hard maken voor behoud van cultuur en deze sector uit de onderbelichte hoek halen.

In mijn vrije tijd ben ik als trompettist actief lid van muziekvereniging Concordia in Beltrum waar we naast muziek maken ook met veel vrijwilligers deze mooie vereniging draaiende houden.

Sinds 2015 ben ik ondernemer van Happy Workwear waarmee ik de geurwerende overall (Farmsuit®) heb ontwikkeld.
Naast mijn raadslidmaatschap ben ik werkzaam voor de agrarische vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers. Een lerend netwerk van én voor de landbouw waar er samen gewerkt wordt aan een vruchtbare toekomst voor deze mooie, onmisbare sector.

CDA Berkelland is voor mij dé partij die op een krachtige en verbindende manier onze mooie dorpen leefbaar houdt. Dat ik me hiervoor in mag zetten betekent voor mij nog meer mogelijkheid om samen te verbinden.
Daar ligt mijn kracht en daar blijf ik energie van krijgen. Waarbij het centraal staat dat we in de raad zitten voor onze inwoners!

Dus blijf in gesprek met elkaar, hou het laagdrempelig, denk mee in oplossingen en zorg dat het fijn en gezellig blijft in ons mooie en gemoedelijke Berkelland!

Bereikbaar op: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.