Anouk Slutter

uit Borculo

De jeugd heeft de toekomst. Bouwen voor de jeugd. Zij kleuren onze samenleving nog mooier!

Mijn naam is Anouk Slutter. Ik ben 26 jaar en opgegroeid op een boerderij net iets buiten Borculo waar ik nog steeds woonachtig ben. In Borculo heb ik mijn gehele jeugd doorgebracht, ik ging ernaar school en voetbalde enkele jaren bij v.v. DEO.

In augustus 2022 heb ik mijn master Bestuurskunde afgerond en voorheen ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige. Op dit moment ben ik werkzaam als 'trainee bedrijfsvoering in de zorg' bij BMC. Bij BMC voer ik verschillende onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen de publieke sector. Naast mijn werk wil ik mij ook lokaal inzetten. Samen voor een mooier Borculo voor nu en zeker voor later.  Hier zit ook mijn zorg. Woningen voor mijn leeftijdsgenoten. Als burgercommissielid ga ik me samen met mijn partijgenoten inzetten voor onze generatie. 

CDA Berkelland past bij me. De partij die dichtbij mensen staat en zich sterk maakt voor het behoud van tradities en evenementen. Maar niet alleen de jongeren, elke generatie moet zich thuis blijven voelen in Berkelland. De levendigheid van de gemeente blijven behouden door ondernemers te stimuleren. Ik zie thuis en in mijn omgeving hoe hard er wordt gewerkt. Voor deze mensen wil ik het gemeentebeleid toegankelijker maken. Dat kan bij CDA Berkelland. 

De inwoners kunnen op mij rekenen en de onderlinge verbondenheid in de gemeente moet behouden blijven. Ik vind het belangrijk dat burgerinitiatieven gestimuleerd blijven worden waardoor we samen naar een goede toekomst werken met een gedeelde verantwoordelijkheid. Dichtbij en samen met de samenleving zorgen voor een gezonde toekomst!   

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.