Arjen van Gijssel

a.vangijsse[email protected]

De lokale vechter tegen onrecht en daarnaast een groot landelijk netwerk. Ons wensenlijstje moet betaald worden. Hij gaat er voor zorgen dat instanties Ruurlo en Berkelland weten te vinden.

Mijn naam is Arjen van Gijssel. Ik ben 52 en woon met vrouw en vier kinderen al een heel aantal jaren in Ruurlo. Het is echt mijn dorp, ook al kom ik er oorspronkelijk niet vandaan (Salland).

Ik word warm van het plaatselijk erfgoed en heb een aantal onderwijsprojecten uitgevoerd, zoals het Jonker Joost basisschoolproject of het Junior onderzoeker project van de historische vereniging. Ik schrijf veel, waaronder levensverhalen, want ik ben ervan overtuigd dat in ieder mensenleven een uniek en ontroerend verhaal schuilgaat.

Van beroep ben ik adviseur bij de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, Aedes. Ik weet zodoende veel van politiek en de ontwikkeling van het wonen en leven in de Achterhoek. Daarnaast ben ik zanger in professionele ensembles. Cultuur en prettig wonen in Berkelland, dat zijn twee hele grote pijlers van het CDA, daar ga ik voor!

Bereikbaar op: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.