Christiaan Hoftijzer

Een echte volksvertegenwoordiger, de gemeente als geheel zien en daarbij de kansen voor Eibergen goed onder de aandacht brengen! Christiaan Hoftijzer stelt zich voor.

Mijn naam is Christiaan Hoftijzer, 42 jaar en samen met Micha Hoekstra en onze kinderen Anouk, Sven, Mikai, Mirthe en Dyon wonen wij in Eibergen. Met ontzettend veel plezier, enthousiasme, maar ook betrokkenheid met de inwoners van Berkelland wil ik mij verkiesbaar stellen als raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent aan het Zone College in Doetinchem. Ooit begonnen als docent binnen het VMBO onderwijs en nu alweer 4 werkzaam in het MBO onderwijs met nog een dagdeel op het VMBO in Borculo. De agrarische sector, het “groen” onderwijs dat ermee verbonden is, is mij met de paplepel ingegoten als zoon van een ondernemend tuindersgezin. Daarnaast zet ik mij in voor basisschool Het Sterrenpalet in Eibergen en ben ik lid van de OR. Ook met betrekking tot de verenigingen waar onze kinderen sporten probeer ik te ondersteunen in het vrijwilligerswerk.

Verbinden is het kernwoord waarmee ik voor CDA Berkelland de verkiezingen in wil gaan. CDA Berkelland is de partij die de leefbaarheid zowel in de kernen als op het platteland centraal stelt. Of het nu om ons onderwijs in Berkelland gaat, de ondernemers in Berkelland of om onze agrarische sector; het CDA Berkelland staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt.

In Eibergen staat de komende jaren veel te gebeuren. Ik noem het nijpende woningtekort, de verbindende aanpak van de oude Twenteroute om Eibergen weer één te maken. Natuurlijk toekomstbestendige scholen en sportfaciliteiten. IKC scholen in Eibergen, voortgezet onderwijs behouden in Eibergen en werken aan het woningtekort; daar ga ik voor!

Bereikbaar op: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.