Marian Bolster-ter Woerds

Eibergen

e-mail: [email protected]

Marian Bolster, 62 jaar jong en woonachtig in Eibergen  en moeder van 2 geweldige dochters en een zoon die allemaal al uitgevlogen zijn naar Zwolle , Utrecht en Neede.

Naast mijn baan als projectleider/VVE  coach  Integraal Kindcentrum (IKC) in Almelo ben ik, met veel plezier en betrokkenheid,raadslid voor de CDA fractie in Berkelland.

Belangrijk vind ik dat je samen met de inwoners, instanties, verenigingen en ondernemers de samenleving van Berkelland maakt waarin iedereen mee doet en gezien wordt.

De samenleving voorop waarin vele vrijwilligers het voor onze inwoners leefbaar houden. Er  valt veel te beleven in Berkelland  en het is fijn leven in Berkelland.  Wij kennen nog het noaberschap. Dat maakt dat je samen de schouders eronder zet, een ieder vanuit zijn eigen betrokkenheid. Meedoen en omzien naar elkaar is belangrijk en deze uitgangspunten sluiten aan bij de visie van het CDA waarin we verantwoordelijkheid en solidariteit centraal stellen. 

Dit is mijn motivatie  om mij vanuit het CDA in te zetten voor onze mooie gemeente. Kansen zien en benutten en er samen iets moois van maken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.