Martine Tenhagen-Pelle

Martine Tenhagen weet wat ze wil. Is volhardend en laat zich niet het kaas van het brood eten. Ze heeft oog voor alle mensen. Iedereen moet gehoord worden.

Mijn naam is Martine Tenhagen. Samen met René en onze twee dochters, Elke en Kim, woon ik al weer ruim 23 jaar in het buitengebied van Rietmolen, één van de kleine kernen van Berkelland. Rietmolen is actief, ondernemend en gezellig, als inwoners zijn wij betrokken en dat maakt het wonen hier fijn en prettig. Als één van de grote groep vrijwilligers help ik daar graag aan mee. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer wij allemaal ons steentje bijdragen, op welke manier dan ook, onze samenleving mooier en sterker wordt.

Ik sta op plek 4 voor het Berkellandse CDA. Een verkiezingslijst met stuk voor stuk goede kandidaten uit alle kernen uit Berkelland, het voelt goed om daar tussen te staan. Samen met andere raadsleden, maar zeker ook met inwoners, wil ik werken aan een mooier Berkelland! Een Berkelland waar het voor iedereen goed vertoeven is, waar we omkijken naar elkaar en waarin ruimte is voor al onze mooie tradities en evenementen.

Alweer jaren geleden heb ik mijn baan bij de Rabobank opgezegd, dit in de overtuiging dat er wel weer wat op mijn pad zou komen. Ik help mijn man met zijn bedrijf, doe de dingen waar ik blij van wordt en ben in de gelukkige omstandigheid om anderen voor te kunnen helpen. Zo zijn wij steungezin van Yunio en ontfermen wij ons, één dag in de week, over één of beide broertjes uit een overbelast gezin in Berkelland.

Hoewel we in de afgelopen periode veel bereikt hebben, ben ik ervan overtuigd dat het beter kan. ‘Samen’ kan beter en ‘samen’ bereiken we veel meer. Het gevoel van ‘samen’ heb ik enorm gemist, daarmee hebben we onszelf en zeker onze inwoners tekort gedaan. Dat is wat mij betreft echt anders moet en daar ga ik mij voor in zetten!

Bereikbaar op: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.