Martine Tenhagen-Pelle

Rietmolen

e-mail: [email protected]

Mijn naam is Martine Tenhagen, geboren Twentse, maar inmiddels woon ik alweer bijna 22 jaar in het mooie Achterhoekse kerkdorp Rietmolen. Daar woon ik samen met René en onze dochters Elke en Kim.

Na jarenlang bij de Rabobank gewerkt te hebben, run ik nu samen met Janet T-Buz, een service aan huis voor ontbijt, lunches en high tea’s. We doen ons best om mensen te verrassen met de lekkerste gerechten, gemaakt van lokale producten!

Daarnaast verzorg ik de boekhouding van de onderneming van René en vind ik het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan onze samenleving. Ik ben ervan overtuigd dat een actief vrijwilligersleven onze samenleving sterker en hechter maakt en daar hecht ik grote waarde aan!

Daarnaast vind ik het fijn, wanneer wij daartoe in de mogelijkheid zijn, anderen voort te helpen. Dat is één van de redenen waarom wij al weer even steungezin zijn van Yunio. Als steungezin ondersteun je een overbelast gezin uit je eigen gemeente, middels het opvangen van hun kind(eren). Behalve dat het ontzettend dankbaar werk is om te doen, genieten wij ook zelf wekelijks van de komst van ons oppaskindje!

We leven samen in ons mooie Berkelland en alleen samen kunnen het nog mooier maken... daarom heb ik besloten mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezing. Met dank aan een heel aantal stemmers is het mij gelukt één van gemeenteraadsleden voor CDA Berkelland te worden. Samen met de andere fractieleden ga ik mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk punten uit ons verkiezingsprogramma te verwezenlijken!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.