Patricia Oostendarp

uit Neede

De samenleving bekijken vanuit een andere hoek en van daaruit verbeteringen doorvoeren. Wat kan er wél, kiezen voor een positieve insteek en daarvoor gaan. Patricia Oostendarp de spreekbuis voor velen.

Ik ben Patricia Oostendarp, 41 jaar en wonend in Neede. Ik heb twee kinderen van 7 en 10 jaar oud. Woon samen met mijn partner Jurgen ten Els, hij werkt als keukenmonteur in de regio. Ik ben startende ondernemer en bezig om adviesbureau op te zetten, mijn ervaring als rolstoeler gebruiken om Nederland toegankelijker te maken.

Wij wonen in het buitengebied in de buurt van Lochuizen en zijn actief in deze buurtschap. Paasvuur, voetbal en de kermis. Tradities die in onze ogen belangrijk zijn voor de saamhorigheid.

De reden waarom ik de politiek ben ik gegaan is dat ik mijn ervaringen wil gebruiken om mee te denken met het vormen van beleid, ik de verbinder wil zijn tussen de inwoners en de gemeente. Ik vind het belangrijk dat de regels en procedures makkelijker worden. Ook de voorzieningen voor onze kinderen zijn belangrijk, veilige en toegankelijke speelplaatsen en natuurlijke goede huisvesting voor de scholen.

Korte lijnen tussen instanties zorgt voor een snellere hulp bij problemen. Mensen in hun kracht zetten, benadrukken wat ze wel kunnen en dit versterken. Passende hulp wanneer nodig.

Toegankelijkere gemeente Berkelland voor de inwoners.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.