Thijs Luiken

Eibergen

Een scherp oog voor het lokale belang. Vasthoudend bijt deze pitbull zich vast in de lokale dossiers. Berkelland en haar inwoners staan altijd voor op! Thijs Luiken: de lokale Pieter Omtzigt?.

Mijn naam is Thijs Luiken, 37 jaar en woonachtig in Eibergen. “Het leven bestaat uit het gezamenlijk maken van zoveel mogelijk unieke herinneringen” en samen met mijn vrouw Anouk zal ik iedere dag knokken dat onze jonge tweeling Wout en Mart van 4 jaar oud samen met alle kinderen in Berkelland ook in de toekomst kunnen genieten van de paasvuren, bloemencorso’s, carnaval, Kerstmarkten, motorcrossen, intochten en alle andere prachtige festiviteiten die ons verbinden.  

Vanuit FC Twente ben ik aan de slag gegaan als directeur van de Fixjegroup B.V., een groothandel in veiligheidsartikelen en securitydiensten. Daarnaast ben ik als vrijwilliger lokaal actief in de Taskforce Eibergen voor het nieuwe centrumplan, Stichting Ondernemend Eibergen, bestuurslid van de EOV en heb mij ingezet voor de Berkelland Rally, de bekende vuurwerkshows, Sinterklaasintocht, Kerst en het Halloweenweekend in Eibergen. Daarnaast een fanatiek FC Twente supporter en vertrek wekelijks met een grote groep vrienden vanuit ons café in Eibergen met een bus naar de Veste. Samen met deze groep hebben wij het afgelopen jaren de ouderen, kinderen en zorgverleners in Eibergen in het zonnetje gezet met ludieke acties.

Tijdens mijn studie Bestuurskunde kwam ik in contact met het CDA Berkelland. Een fantastische club mensen die zich inzet voor het leefbaar houden van onze kernen en het bewaken van onze tradities en culturele waarden. Ik raakte enthousiast dat deze lokale fractie op veel fundamentele punten aansluit bij mijn opvattingen over het leven. Het zijn immers de dingen die je niet kan kiezen die ervoor zorgen dat je wordt wie je bent.

Als nummer 6 ben ik uw volksvertegenwoordiger voor Eibergen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.